Håller du precis som vi JogersÖ varmt om hjärtat och dessutom vill driva restaurang Källan vidare?

Vår duktige restauratör söker sig till nya utmaningar efter årsskiftet och därmed söker vi dig som vill ta över driften på Källan från och med 2018. Oxelösund söker ny entreprenör
för Restaurang Källan Restaurang Källan på Jogersö rymmer cirka 100 sittande gäster inomhus och 50 gäster utomhus. Det är en välbesökt plats av både turister och boende i regionen. Här ska man kunna få en matupplevelse utöver det vanliga, äta brunch eller bara ta en god fika och njuta av den vackra vyn över havet. Källan är även en populär plats för dagkonferenser som tar emot sällskap på upp till 30 personer. Under sommaren drivs ett strandcafé vid badplatsen med lättare luncher, glass och fika till badgäster. Jogersö är en levande plats med många evenemang med möjligheter till samarbeten.

Vi söker dig som är krögare med gedigen erfarenhet som kock och restauranginnehavare. Du är en kreativ entreprenör som ser möjligheterna med denna unika plats i Oxelösund. Den vi söker har tankar och idéer om hur verksamheten och platsen kan utvecklas vidare tillsammans med oss. Erfarenhet, högt engagemang, stark arbetsvilja och en känsla för nyskapande är meriterande.

Din ansökan vill vi ha under augusti månad ställd till Susann Borg VD Jogersö Camping, Jogersövägen 15, 613 51 Oxelösund. info@jogerso.se Telefon 0155-304 66.

KÄLLAN RESTAURANG & CAFÉ

Omgiven av natur, havet och ett rikt friluftsliv ligger restaurang Källan som ett guldkorn i vardagen. Här serverar vi vällagad mat, inbjuder till trevliga möten och tar hand om era konferenser – vid vägens ände på Jogersö i Oxelösunds skärgård.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Klicka här.

Conny Steisjö med personal hälsar alla välkomna!

vårt konferensrum

Konferensrummet passar såväl för den lilla som den medelstora konferensen och rymmer 5 till 35 personer. Rummet är ljust, rymligt och utrustat med projektor. Det går också att använda till presentationer, workshops, utställningar, yoga, vernissage, barnrytmik, med mera.

FÖLJ källans FACEBOOK

hemsida

Besök Källans hemsida för sommarens program som bland annat innehåller grillkvällar och livemusik.