VI är bara nöjda om du är mer än nöjd

På en bra camping ska mycket av det vardagliga vara självklart. Man ska inte behöva ta med sig småmynt för att duscha, det ska vara rent och snyggt där man lagar mat och fräscht på toaletten. Andra självklarheter för oss är att man enkelt ska ha tillgång till tvättmaskin och att cykel finns att låna för den som önskar.

Är det något du saknar gör vi alltid vårt bästa för att tillgodo se det. För det är ju du som har semester - inte vi.

Ett kärt återseende ska vara fyllt med minnen och samtidigt locka dig med nya upplevelser. På vår familjecamping finns det tid för både lata dagar och för händelserika stunder. Och lugnet? Ja, det råder sedan gammalt.

Susann Borg med personal

Hört från kund

Tur att inte alla vet hur underbart Jogersö är. Då skulle det bli trångt här!

vi som arbetar på havets källa ab

Stolta sponsorer

Havets Källa är stolta sponsorer av Alexandra Lennartsson, golfare för Nyköpings GK (golfklubb) samt Ffamiljen (korpinnebandylag).

vassröjning

Vi samarbetar med VassJobb som erbjuder dig klippning och röjning av vass och annan vattenvegetation med hjälp av ett toppmodernt amfibiefordon!

cancerfonden 2017

Vi pantar ALLA pantburkar och flaskor som samlas in i våra behållare vid miljöstationen, pengarna går till cancerfonden, via en golftävling ”Golfkampen – ett slag för cancerfonden” den 4 augusti 2017 på Nyköpings GK. Vart tycker ni våra pantpengar ska hamna under 2018?

we are oxelosund

Jag är i stort sett uppvuxen i tält. Så när jag fick möjligheten att ta över Jogersö camping kändes det helt rätt. Under årens lopp har jag gjort ständiga förbättringar för att utveckla platsen. Min ambition är att alla som besöker campingen får en positiv upplevelse. Därför jobbar jag mycket med att hålla en hög servicenivå. För om människor väljer att lägga sin dyrbara semester här ska de verkligen känna att det är värt det. När jag tog över campingen hade vi 19000 gästnätter. Nu har vi ungefär 50 000. Det känns så roligt att många gäster återkommer, ibland flera gånger per år. Campingen är en oas för Oxelösund. Och jag satsar på att den ska bli en fyrstjärnig camping och glimmra ännu lite mer. Snart är vi faktiskt där.
För mig är det bästa med Oxelösund att det är så fint här. Bara några minuter från vårt hus badar vi och äter kvällsmat. Sedan älskar jag urskogen på Jogersö. Den är oändlig. Och helt magisk.
Jag är Susann, ett av Oxelösunds alla ansikten. Vem är du?