stuga 1-6, 10 kvm,
3-4 bäddar

Våra sex campingstugor har plats för upp till 4 personer och kan hyras både vinter- och sommarsäsong. Stugorna är nyrenoverade, ligger nära vårt servicehus med wc, duschar, tvättmaskiner, diskrum och kök. Stugorna är enkla, ombonade och varma både under vår och höst. De klarar också en mild vinter med några minusgrader, servicehuset har öppet året om. Men framförallt är de toppen under sommarsäsongen med cirka 250 meter till badstranden. Lekplatsen ligger nära och bakom stugorna är det lummiga träd mot en bergssluttning och framför stugdörren ligger gräsmattan. Alla våra campingstugor har en veranda med tak och plats för sittgrupp.

Perfekt om du har väntat eller oväntat besök, anordnar en släktträff, behöver studentlya eller arbetar borta och behöver övernattning!


Stugan innehåller våningssängar, kuddar, täcken, husgeråd, kokplatta, kaffebryggare och kylskåp. Vattendunk för hämtning av vatten till matlagningen. Altan med tak. Utomhusmöbler. Medtag egna sänglinnen eller hyr dem av oss.

stuga 7, 15 kvm, dubbelsäng + 70 cm enkelsäng

År 2015 invigde vi vår sjunde stuga. Den är 15 kvm, har stort trädäck utanför dörren och boende för 3 personer (4 personer med en tältsäng).
Vatten, toalett och dusch i servicehus som ligger alldeles i närheten.

Stugan innehåller dubbelsäng, kuddar, täcken, pentry, husgeråd, kokplatta, kaffebryggare och kylskåp. På trallen finns utemöbler och grill. Vattendunk för hämtning av vatten till matlagningen. Medtag egna sänglinnen eller hyr dem av oss. 50 m till närmsta serviehus, 300 m till havsbadet och Restaurang Källan.

Intresserad av att hyra en längre tid? Kontakta oss.