stuga 1-2, 10 kvm,
2 bäddar

loading...

Våra två campingstugor har plats för upp till 3 personer och kan hyras både vinter- och sommarsäsong. Stugorna är nyrenoverade, ligger nära vårt servicehus med wc, duschar, tvättmaskiner, diskrum och kök. Stugorna är enkla, ombonade och varma under såväl vår, höst och vinter. Servicehuset har öppet året om. Cirka 250 meter till badstranden. Lekplatsen ligger nära och bakom stugorna är det lummiga träd mot en bergssluttning och framför stugdörren ligger gräsmattan. Alla våra campingstugor har en veranda med tak och plats för sittgrupp.

Perfekt om du har väntat eller oväntat besök, anordnar en släktträff, behöver studentlya eller arbetar borta och behöver övernattning!


Stugan innehåller IKEA familjesäng, kuddar, täcken, husgeråd, kokplatta, kaffebryggare och kylskåp. Vattendunk för hämtning av vatten till matlagningen. Altan med tak. Utomhusmöbler. Medtag egna sänglinnen eller hyr dem av oss.

golfstugan, 15 kvm, 2 bäddar

loading...

Stugan är 15 kvm, har stort trädäck utanför dörren och boende för 2 personer. Vatten, toalett och dusch i servicehus som ligger alldeles i närheten.

Stugan innehåller dubbelsäng, kuddar, täcken, pentry, husgeråd, kokplatta, kaffebryggare och kylskåp. På trallen finns utemöbler och grill. Vattendunk för hämtning av vatten till matlagningen. Medtag egna sänglinnen eller hyr dem av oss. 50 m till närmsta serviehus, 300 m till havsbadet och JogersÖ Restaurang och Konferens.

Intresserad av att hyra en längre tid? Kontakta oss.