höst   vinter   vår

Under höst och vår kan ni prova motionsspåret och de natursköna promenadstigarna som finns på JogersÖ. För campingens gäster finns det gångstavar att låna i receptionen. Det finns tre grillplatser mot vattnet utmed motionsspåret. Från klipporna går det bra att fiska och solnedgången över Trappviken från utsiktsberget är lika vacker året runt.

På vintern finns ett skidspår på 2,8 kilometer över den stora gräsmattan med anslutning till motionsspårets 5 kilometers- eller 10 kilometersslinga när det är mycket snö. Motionsspåret är upplyst till cirka klockan 20.30.

snart sommar..

250 meter från campingen finns Södermanlands största havsbad med en 200 meter lång och 50 meter bred sandstrand. Bredvid sandstranden finns också stenhällar för den som föredrar hårt underlag framför sand. På området finns också en stor gräsmatta för olika aktiviteter, bryggor, hopptorn, omklädningsrum, beachvolleybollplan och minigolf. 
Wc-huset vid stranden är öppet under juni till augusti. Under sommarmånaderna utgår Kajak och Fritid från havsbadet och ni kan "droppa in" på en kajaktur.
På badområdet finns även en restaurang, med såväl lunch som fika eller en kall öl.
 
För våra fyrbenta vänner finns Hundbadet. Det ligger cirka två hundra meter längs stigen åt höger och erbjuder en mindre strand för dig och din hund.

Fotograf Christian Holmér.

områdeskarta