Tipspromenad onsdagar och torsdagar

Nu under högsäsong ordnar vi på JogersÖ Camping tillsammans med Friluftsfrämjandet tipspromend. Du kan gå tipspromenaden från kl 9 på onsdagar fram till kl 17 på torsdagar. Tipslappar finns i receptionen på Jogersö camping, pris 10 kr.
Lottade vinnare och nya frågor varje vecka.

höghöjdsbana här på jogersö

Vi kan inte vara gladare än att presentera just denna nyhet till sommaren 2021!

Äventyrsklättring i deras höghöjdsbanor är ett äventyr på 2,5 timme – under äventyret får du uppleva höga höjder, klättra, balansera och åka linbana bland trädtopparna.
En rolig utmaning där alla kan klättra på sin egen nivå. Så det är helt okej om någon är lite rädd för höjder – Anton och hans gäng på Upzone kommer ta väl hand om er.
Ni hittar parken jämte restaurang Nya Källan.

Läs mer här >>

ställplatser 2021

Vi har 5 stycken, med el, dem är numrerade i asfalten och finns i anslutning till stora parkeringen precis i utkanten av campingområdet.

250 kr per dygn inkl el och dusch.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Efter flera års målinriktat arbete så har vi under år 2020 nått upp till 4 stjänor, enligt SCR, vår branschorganisation. Läs mer här >>
Vi är oerhört stolta och glada!

råd och info om corona

Vi på Jogersö Camping vill på alla sätt och vis minimera risken för ev. spridning av COVID-19. Har du symptom, även milda, skall du stanna hemma tills du är helt frisk + 2 dagar.
Hos oss bor ni i ert "egna" hem antingen i er husvagn/husbil eller i en av våra välstädade stugor. Här bor du minst lika tryggt som hemma med närheten till naturen.
Efter varje övernattande stuggäst så städas och desinficeras alla kontaktytor i stugan.
Våra servicehus med duschar och toaletter kommer stärkas upp med extrainsatt städning. Vi har placerat ut desinfektionsmedel som ni som gäster kan använda och vi ber alla våra gäster att vara ytterst noggranna med att tvätta händer med tvål och vatten både före och efter besöket i servicehusen. Så här bör du tvätta händera >>

facebook