boka alltid din plats

Vår onlinebokning >>

Om du anländer till oss när vi inte har personal på plats så gäller nedan.

1. Ta din bokade plats, karta över campingområdet finns här >> alt på receptionsfönstret.
2. Smsa ditt namn samt platsnummer till tfn 070-3654002.
Du får då en kod till serviceuhset.
3. Swisha 290 SEK / dygn till 123 595 29 24, Havets Källa AB.

höghöjdsbana här på jogersö

Vi kan inte vara gladare än att presentera just denna nyhet till sommaren 2021!

Äventyrsklättring i deras höghöjdsbanor är ett äventyr på 2,5 timme – under äventyret får du uppleva höga höjder, klättra, balansera och åka linbana bland trädtopparna.
En rolig utmaning där alla kan klättra på sin egen nivå. Så det är helt okej om någon är lite rädd för höjder – Anton och hans gäng på Upzone kommer ta väl hand om er.
Ni hittar parken jämte restaurang Nya Källan.

Läs mer här >>

ställplatser 2021

Vi har 5 stycken, med el, dem är numrerade i asfalten och finns i anslutning till stora parkeringen precis i utkanten av campingområdet.

Nu lågsäsong 190 kr per dygn inkl el och dusch.

råd och info om corona

Vi på Jogersö Camping vill på alla sätt och vis minimera risken för ev. spridning av COVID-19. Har du symptom, även milda, skall du stanna hemma tills du är helt frisk + 2 dagar.
Hos oss bor ni i ert "egna" hem antingen i er husvagn/husbil eller i en av våra välstädade stugor. Här bor du minst lika tryggt som hemma med närheten till naturen.
Efter varje övernattande stuggäst så städas och desinficeras alla kontaktytor i stugan.
Våra servicehus med duschar och toaletter kommer stärkas upp med extrainsatt städning. Vi har placerat ut desinfektionsmedel som ni som gäster kan använda och vi ber alla våra gäster att vara ytterst noggranna med att tvätta händer med tvål och vatten både före och efter besöket i servicehusen. Så här bör du tvätta händera >>

facebook