⭐️⭐️⭐️⭐️

Efter flera års målinriktat arbete så har vi precis nu nu nått upp till 4 stjänor, enligt SCR, vår branschorganisation. Läs mer här >>
Vi är oerhört stolta och glada!

tältigloo, nyhet 2020

Vår alldeles nyligen färdigställda tältigloo finner du i utkanten av campingområdet, alldeles under trädkronorna.

Bilen parkerar du alldeles i närheten av igloon, men för att komma fram till igloon går du på en kort skogsstig och sedan trappan upp till tältigloons altan. 

Här finns en stor möblerad altan och en hängmatta. Här sover du i en dubbelsäng kontinental, och eventuellt medtagna extra madrasser, tältsägar.
Tältigloon har el, självhushåll, kylskåp och kokplatta. Den är just nu utrustad för 2 personer. Kudde och täcke finns, men ta med egna sänglinnen eller hyr dem av oss .
Toalett och dusch finns i servicehuset, som ligger max 100 meter bort.
Varma kläder för kyliga svenska sommarkvällar och nätter rekommenderas, tältigloon har ingen egen uppvärmning. Djurfritt.

nybyggt servicehus 2020

Midsommarveckan invigde vi vårt nybyggda servicehus. Det innehåller förutom toaletter och dusch, även kök, uteplats under tak, familjebadrum och allrum.
Detta är 1 av 2 servicehus som finns på campingområdet. Välkomna in!

turisttaxi

I sommar åker du turisttaxi mellan flera utvalda besöksmål i Oxelösund. Du kan åka dagligen kl 9-22 och det kostar bara 30 kronor per person. Boka hos Taxi Nyköping Oxelösund. Tfn 0155-21 75 00 eller på hållplatserna (besöksmålen). Läs mer här >>

• Boda Borg, Thorsgatan
•Stjärnholms slott, Stjärnholm
•Läget by Charlie/ Gästhamnen Badhusviken
•Femörefortet, stora parkeringen
•ICA Kvantum, centrum
•Jogersö Camping och havsbad
•Oxelö Krog, Gamla Oxelösund
•Sailor Kickis/Femöre Gästhamn, FiskehamnenFemöre
•Skärgårdsvåfflan, Västra Femöre
•Vandrarhemmet Poppeln, Esplanaden

lions tåget med hållplats jogersö

Lions Club i Oxelösund driver "Lions Tåg" för att underlätta för turister och boende att komma från Gästhamnen Badhusviken, Gästhamnen Femöre och Jogersöbadet till Oxelösunds Centrum eller tvärt om för att besöka affärer, sevärdheter och matställen. Tåget startar sina turer midsommarveckan och slutar i början av augusti. Turlista finns anslagna vid hållplatserna.


Passagerarna är tacksamma för att slippa bära kassar med proviant och glatt överraskade av priset, (för åkturen är gratis) framförallt om det råkar regna. Läs mer här >>

facebook

råd och info om corona

Vi på Jogersö Camping vill på alla sätt och vis minimera risken för ev. spridning av COVID-19. Har du symptom, även milda, skall du stanna hemma tills du är helt frisk + 2 dagar.
Hos oss bor ni i ert "egna" hem antingen i er husvagn/husbil eller i en av våra välstädade stugor. Här bor du minst lika tryggt som hemma med närheten till naturen.
Efter varje övernattande stuggäst så städas och desinficeras alla kontaktytor i stugan.
Våra servicehus med duschar och toaletter kommer stärkas upp med extrainsatt städning. Vi har placerat ut desinfektionsmedel som ni som gäster kan använda och vi ber alla våra gäster att vara ytterst noggranna med att tvätta händer med tvål och vatten både före och efter besöket i servicehusen. Så här bör du tvätta händera >>