en campingmatresa
fullbokat i januari

Kombinera vintercamping hos oss med en matresa inspirerad av Oceanien.

Ankomst till oss på Jogersö Camping fredag den 22 januari mellan kl 14-18. Avresa söndag 24 januari. Maten som denna helg är som hämtad från Australien serveras på lördagen kl 17, till dörren i er husvagn eller hubil.
Bl a serveras det lamm, struts, fisk, skaldjur och exotiska frukter.

I priset på 995 kr ingår campingavgift inkl el och dusch samt middag för 2 personer.

Betalning sker i samband med bokning. Begränsat antal platser, först till kvarn. Ring tfn 0155-30466 för att boka, säkrast på fm.

Längre fram kommer vi att servera mat
från de återstående kontinenterna. Så håll utkik på vår Facebooksida/hemsida!

Om du inte är campare så går det bra att kontakta Nya Källan för att bara boka mat, take away >>

Varmt välkomna önskar Susann från campingen och Stefan från Nya Källan!

adventsmys fullbokat

Helgen 4 - 6 dec ordnar vi adventsmys på JogersÖ Camping. Ni anländer med er husbil/husvagn redan på fredagen. På lördagen kl 17 serverar Restaurang Nya Källan en jultallrik. Det fiffiga och coronavänliga är att jultallriken levereras till er husbil/husvagn. Ni håller med egen dryck.

Bokning sker på tfn 0155-30466 på fm.
Vårt erbjudande camping inkl el och toalett 190 kr per dygn, jultallrik 150kr per person

ställplatser 2020/2021

Nu är våra ställplatser iordninsställda, ej bokningsbara, det går bra att droppa in.
Vi har 5 stycken, dem är numrerade i asfalten och finns i anslutning till stora parkeringen precis i utkanten av campingområdet.

190 kr per dygn inkl elförbrukning och dusch.

öppet året om

JogersÖ camping är öppen året om!
Nu i höst och vinter har vi begränsad bemanning, då finns vi främst på plats på vardagsförmiddagarna.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Efter flera års målinriktat arbete så har vi precis nu nu nått upp till 4 stjänor, enligt SCR, vår branschorganisation. Läs mer här >>
Vi är oerhört stolta och glada!

tältigloo, nyhet 2020

Vår alldeles nyligen färdigställda tältigloo finner du i utkanten av campingområdet, alldeles under trädkronorna.

Bilen parkerar du alldeles i närheten av igloon, men för att komma fram till igloon går du på en kort skogsstig och sedan trappan upp till tältigloons altan. 

Här finns en stor möblerad altan och en hängmatta. Här sover du i en dubbelsäng kontinental, och eventuellt medtagna extra madrasser, tältsägar.
Tältigloon har el, självhushåll, kylskåp och kokplatta. Den är just nu utrustad för 2 personer. Kudde och täcke finns, men ta med egna sänglinnen eller hyr dem av oss .
Toalett och dusch finns i servicehuset, som ligger max 100 meter bort.
Varma kläder för kyliga svenska sommarkvällar och nätter rekommenderas, tältigloon har ingen egen uppvärmning. Djurfritt.

nybyggt servicehus 2020

Midsommarveckan invigde vi vårt nybyggda servicehus. Det innehåller förutom toaletter och dusch, även kök, uteplats under tak, familjebadrum och allrum.
Detta är 1 av 2 servicehus som finns på campingområdet. Välkomna in!

råd och info om corona

Vi på Jogersö Camping vill på alla sätt och vis minimera risken för ev. spridning av COVID-19. Har du symptom, även milda, skall du stanna hemma tills du är helt frisk + 2 dagar.
Hos oss bor ni i ert "egna" hem antingen i er husvagn/husbil eller i en av våra välstädade stugor. Här bor du minst lika tryggt som hemma med närheten till naturen.
Efter varje övernattande stuggäst så städas och desinficeras alla kontaktytor i stugan.
Våra servicehus med duschar och toaletter kommer stärkas upp med extrainsatt städning. Vi har placerat ut desinfektionsmedel som ni som gäster kan använda och vi ber alla våra gäster att vara ytterst noggranna med att tvätta händer med tvål och vatten både före och efter besöket i servicehusen. Så här bör du tvätta händera >>

facebook