VI är bara nöjda om du är mer än nöjd

På en bra camping ska mycket av det vardagliga vara självklart. Man ska inte behöva ta med sig småmynt för att duscha, det ska vara rent och snyggt där man lagar mat och fräscht på toaletten. Andra självklarheter för oss är att man enkelt ska ha tillgång till tvättmaskin och att cykel finns att låna för den som önskar.

Är det något du saknar gör vi alltid vårt bästa för att tillgodo se det. För det är ju du som har semester - inte vi.

Ett kärt återseende ska vara fyllt med minnen och samtidigt locka dig med nya upplevelser. På vår familjecamping finns det tid för både lata dagar och för händelserika stunder. Och lugnet? Ja, det råder sedan gammalt.

Susann Borg med personal

Hört från kund

Tur att inte alla vet hur underbart Jogersö är. Då skulle det bli trångt här!

vi som arbetar på havets källa ab

susann borg, vd

Jag är i stort sett uppvuxen i tält. Så när jag fick möjligheten att ta över Jogersö camping kändes det helt rätt. Under årens lopp har jag gjort ständiga förbättringar för att utveckla platsen. Min ambition är att alla som besöker campingen får en positiv upplevelse. Därför jobbar jag mycket med att hålla en hög servicenivå. För om människor väljer att lägga sin dyrbara semester här ska de verkligen känna att det är värt det. När jag tog över campingen hade vi 19000 gästnätter. Nu har vi ungefär 50 000. Det känns så roligt att många gäster återkommer, ibland flera gånger per år. Campingen är en oas för Oxelösund.
För mig är det bästa med Oxelösund att det är så fint här. Bara några minuter från vårt hus badar vi och äter kvällsmat. Sedan älskar jag urskogen på Jogersö. Den är oändlig. Och helt magisk.
Jag är Susann, ett av Oxelösunds alla ansikten. Vem är du?

we are oxelosund

I Oxelösund lever vi i ständig närvaro av havet. Här möter fågelsång hamnens larm. Här samsas världsledande industri och natur sida vid sida. Det här är Oxelösund. En plats med många ansikten. En plats för dig och mig.

sponsorer oxelöunds idrottsklubb

OIKs hemsida >>

sponsorer sörmlandsleden

sponsorer missing people

sponsorer ffamilen

Vi är stolta sponsorer till innebandylaget Ffamiljen.
Med mycket glädje och en skvätt innebandeerfarenhet så tränar och spelar det här glada gänget tillsammans.