Fyrstjärnig familjecamping

Jogersö är en lugn fyrstjärnig familjecamping vid fina Jogersö havsbad i Trappviken. Här finns en härlig sandstrand, bryggor och ett hopptorn.

Hos oss finns det plats både för dig som kommer med husvagn eller husbil och för dig med tält. I våra stugor och uthyrningshusvagnar har vi även plats för dig som kommer utan eget kryp in. 

I vår reception finns vi tillgängliga för att hjälpa dig till rätta. Här finns också en kiosk och liten matbutik (ej under vintern), du kan även boka tvättid.

Vår vinterträdgård! Ett sällskapsrum som är öppet för alla campare. Här kan ni bland annat sitta ned för att äta och kolla på TV. Perfekt en regnig sommar...

På campingen är det inte bara lugnet som råder. Under sommaren erbjuder vi en mängd olika aktiviteter. Havskajaksuthyrning, minigolf, bakluckeloppis och grillkvällar är bara några av de saker som anordnas. Under fliken aktiviteter i huvudmenyn hittar du mer information om allt som händer. 
På JogersÖ erbjuds du gratis Wifi. Vid reception finns det en Wi-Fi hotspot. Platserna 1-6 har bäst täckning. På övriga platser kan vi inte garantera optimal täckning.

Jogersö Camping är öppen året om! Ställplatser året runt!

Välkommen,
Susann med personal

öppet året om

Vi bemannar just nu campingreceptionen måndag - fredag kl 9-12.

Vi har full service och fullt öppet i vår lilla och nya servicehus, medan i det stora servicehuset har vi enbart en "kall" toalett öppen. Vi gör vad vi kan för att dra ner på Sveriges energiförbrukning!

ställplatser

Vi har 5 stycken, med el, dem är numrerade i asfalten och finns i anslutning till stora parkeringen precis i utkanten av campingområdet.

Nu under lågsäsong 210 kr per dygn inkl el och dusch.

#oxls

I Oxelösund lever vi i ständig närvaro av havet. Här möter fågelsång hamnens larm. Här samsas världsledande industri och natur sida vid sida. Det här är Oxelösund. En plats med många ansikten. En plats för dig och mig.

trivselregler

Parkera ditt ekipage mitt på platsen, minst 4 m från grannarnas ekipage.
Draget på hsvagnen ut mot vägen.
Girllkol läggs i tunnan vid återvinningsstationen.
Inga engångsgrillar på campingområdet
Utnyttja vår återvinningsstation till fullo. En bil får parkeras per campingtomt, resterande gäster hänvisas till stora parkeringen. 

säsongsplats 2022

Säsongsplatser för 2022 är sedan länge fullbokade. Kontakta oss för andra alternativ vid tankar på en längre vistelse >>