Fyrstjärnig familjecamping

Jogersö är en lugn fyrstjärnig familjecamping vid fina Jogersö havsbad i Trappviken. Här finns en härlig sandstrand, bryggor och ett hopptorn.

Hos oss finns det plats både för dig som kommer med husvagn eller husbil och för dig med tält. I våra stugor och uthyrningshusvagnar har vi även plats för dig som kommer utan eget kryp in. 

I vår reception finns vi tillgängliga för att hjälpa dig till rätta. Här finns också en kiosk och liten matbutik (ej under vintern). Här hittar du också cyklar till utlåning och du kan även boka tvättid.

Vår vinterträdgård! Ett sällskapsrum som är öppet för alla campare. Här kan ni bland annat sitta ned för att äta och kolla på TV. Perfekt en regnig sommar...

På campingen är det inte bara lugnet som råder. Under sommaren erbjuder vi en mängd olika aktiviteter. Havskajaksuthyrning, minigolf, bakluckeloppis och grillkvällar är bara några av de saker som anordnas. Under fliken aktiviteter i huvudmenyn hittar du mer information om allt som händer. På JogersÖ erbjuds du gratis Wifi.

Jogersö Camping är öppen året om! Ställplatser året runt!

Välkommen,
Susann med personal

campingkarta 2019

boka gärna plats

Det går bra att boka samtliga platser och stugor för våren och sommaren 2021 .

Det går att boka online, på telefon eller på e-post.

Vår onlinebokning >>

öppet året om

JogersÖ camping är öppen året om!

Nu finns vi i receptionen alla dagar
kl 9-20.

Tfn 0155-30466
info@jogerso.se

#oxls

I Oxelösund lever vi i ständig närvaro av havet. Här möter fågelsång hamnens larm. Här samsas världsledande industri och natur sida vid sida. Det här är Oxelösund. En plats med många ansikten. En plats för dig och mig.

ställplatser 2020/2021

Vi har 5 stycken, med el, dem är numrerade i asfalten och finns i anslutning till stora parkeringen precis i utkanten av campingområdet.

190 kr per dygn inkl el och dusch.

trivselregler

Incheckning från kl 15, utcheckning senast kl 12.
Parkera ditt ekipage mitt på platsen, minst 4 m från grannarnas ekipage.
Draget på hsvagnen ut mot vägen.
Girllkol läggs i tunnan vid återvinningsstationen.
Inga engångsgrillar på campingområdet
Utnyttja vår återvinningsstation till fullo. En bil får parkeras per campingtomt, resterande gäster hänvisas till stora parkeringen. 

säsongsplats 2021

Nu är våra säsongsplatser inför 2021 fullbokade, just nu ser vi över vår kö-lista, maila eller ring vid intresse.
Kontakta oss för andra alternativ för en längre vistelse >>