Fyrstjärnig familjecamping

Jogersö är en lugn fyrstjärnig familjecamping vid fina Jogersö havsbad i Trappviken. Här finns en härlig sandstrand, bryggor och ett hopptorn.

Hos oss finns det plats både för dig som kommer med husvagn eller husbil och för dig med tält. I våra stugor och uthyrningshusvagnar har vi även plats för dig som kommer utan eget kryp in. 

I vår reception finns vi tillgängliga för att hjälpa dig till rätta. Här finns också en kiosk och liten matbutik (ej under vintern). Här hittar du också cyklar till utlåning och du kan även boka tvättid.

Vår vinterträdgård! Ett sällskapsrum som är öppet för alla campare. Här kan ni bland annat sitta ned för att äta och kolla på TV. Perfekt en regnig sommar...

På campingen är det inte bara lugnet som råder. Under sommaren erbjuder vi en mängd olika aktiviteter. Havskajaksuthyrning, minigolf, bakluckeloppis och grillkvällar är bara några av de saker som anordnas. Under fliken aktiviteter i huvudmenyn hittar du mer information om allt som händer. På JogersÖ erbjuds du gratis Wifi.

Jogersö Camping är öppen året om! Quick Stop året runt!

Välkommen,
Susann med personal

campingkarta 2019

säsongsplats 2021

Nu är våra säsongsplatser inför 2021 fullbokade, just nu ser vi över vår kö-lista, maila eller ring vid intresse.
Kontakta oss för andra alternativ för en längre vistelse >>

öppet året om

JogersÖ camping är öppen året om!

Nu i höst och vinter har vi begränsad bemanning, då finns vi främst på plats på vardagsförmiddagarna.

Därför ser vi helst att du mailar eller ringer oss innan ankomst.

Tfn 0155-30466
info@jogerso.se

Vår onlinebokning >>

vid ankomst

Om du anländer då vi inte bemannar campingreceptionen så är ni välkomna att köra in på campingområdet och välja en campingplats.

Skicka ett sms till tfn 070-3654002 med ditt namn och valt campingplatsnummer. Då får du tillbaka en kod till servicehuset.

Incheckning och betalning (helst swish 123 595 29 24) ordnar vi dagen därpå.

nybyggt servicehus 2020

Midsommarveckan invigde vi vårt nybyggda servicehus. Det innehåller förutom toaletter och dusch, även kök, uteplats under tak, familjebadrum och allrum.
Detta är 1 av 2 servicehus som finns på campingområdet. Välkomna in!

#oxls

I Oxelösund lever vi i ständig närvaro av havet. Här möter fågelsång hamnens larm. Här samsas världsledande industri och natur sida vid sida. Det här är Oxelösund. En plats med många ansikten. En plats för dig och mig.

acsi medlem

During May 1th - June 8th and August 24th - September 24th you pay as an ACSI member 20 EURO / day, including electricity and shower, for 2 adults per car.

Under 1 maj - 8 juni samt 24 aug -
24 sept betalar du som ACSI medlem 20 EURO/dygn, inkl el och dusch, för 2 vuxna per ekipage.

trivselregler

Incheckning från kl 15, utcheckning senast kl 12.
Parkera ditt ekipage mitt på platsen, minst 4 m från grannarnas ekipage.
Draget på hsvagnen ut mot vägen.
Girllkol läggs i tunnan vid återvinningsstationen.
Inga engångsgrillar på campingområdet
Utnyttja vår återvinningsstation till fullo. En bil får parkeras per campingtomt, resterande gäster hänvisas till stora parkeringen.